Verkoop

Een huis verkopen staat zelden op zichzelf. Meestal betekent de verkoop van de ene woning het betrekken van een andere. U heeft dus een heleboel aan uw hoofd en alles grijpt in elkaar. Tenminste, als het allemaal volgens plan verloopt. Maar hoe ziet zo'n plan eruit? Hoe voorkom je dat je met dubbele lasten komt te zitten? Wat is nu eigenlijk een goede verkoopprijs? En hoe zit het met de notaris.

ONZE MAKELAAR KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING.

Onderscheid uzelf op het internet...
...en laat geïnteresseerden zien waar het bij u om draait!

Bij Valk Vastgoed Makelaardij kunt u zich nu onderscheiden door geïnteresseerden in uw woning écht de sfeer te laten proeven. Het is mogelijk om door middel van een 360º graden fotopresentatie een hele ruimte in één keer te laten zien!
Een 360º graden foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. De bezoeker kan in de foto naar boven, onder, links en rechts kijken. U bevindt zich als het ware in het midden van de gefotografeerde ruimte.
Onze foto’s kunnen met elke moderne computer bekeken worden. Wij sluiten dus niemand van uw en onze doelgroep uit.

Wat zijn de voordelen?
Een optimale presentatie:

Een 360º foto geeft op een eenvoudige en aantrekkelijke manier een zeer compleet beeld van een woning.

Vaker bekeken:

Wist u dat woningen met 360º foto's drie keer zo vaak worden bekeken dan huizen zonder 360º foto's?

De hiernaast gestelde vragen doemen op als u aan verkopen denkt, dit nemen wij graag van u over.

  • Samen met u brengen wij de sterke punten van uw woning en woonomgeving in kaart. We bespreken de gewenste opleveringstermijn en de mogelijkheden op de huizenmarkt.
  • We taxeren uw woning, stellen de marktwaarde vast en adviseren u over de juiste vraagprijs.
  • Voordat gestart wordt met het verkoopproces wordt dit compleet met u doorgenomen, communicatie is hierbij erg belangrijk: plaatsen wij een bord in de tuin, gaan wij adverteren, maken wij fotopresentaties etc.
  • Geïnteresseerde(n) begeleiden wij bij de bezichtiging. Wij schatten in hoe een potentiële koper het beste kan worden benaderd om tot het optimale resultaat te komen, maar uiteindelijk beslist en bepaalt u wat er gebeurd.
  • Tenslotte kunt u op ons rekenen bij de koopovereenkomst, de oplevering en de overdracht bij de notaris en indien noodzakelijk, daarna.....


Wilt u meer informatie?