LOGHOMES VALK

Lambertinck 4
Den Ham (Ov).


  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's
  • Kaart

LOGHOMESVALK is de officiële importeur en dealer van de Peura Talot Woningen in

Nederland België
en
Oostenrijk.


Peura Log Homes Ltd is een toonaangevende fabrikant van loghomes, in overeenstemming met de oude tradities van Finland in stevige houten constructies. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector, en het hoofdkantoor en de fabriek met moderne productie regels bevinden zich in Reisjärvi, Midden-Finland.

Peura Log Homes Ltd produceert unieke en individuele loghomes zowel voor de Finse markt als de buitenlandse markt. Zowel in de productie en bij het ontwerpen, maken ze gebruik van de nieuwste technologie en ontwikkelingen teneinde betere en unieke Loghomes aan de klanten te leveren.

Hun productie is vrij groot van grote woonhuizen tot aan kleinere vakantiewoningen, hutten en sauna's. Om te voldoen aan de wensen van de klanten ontwerpen en produceren zij ook naar alle wensen van de klant. Het hout materiaal dat wordt gebruikt is van de hoogst mogelijke kwaliteit en er zijn verschillende afmetingen waaruit u kunt kiezen.

Peura Loghomes passen goed bij elke omgeving, zowel in de stedelijke gebieden als op het platteland. Uit de grote collectie kunt u het model kiezen, dat het beste bij u past. Of u kunt zelf uw droom huis ontwerpen en wij kunnen het ook voor u laten bouwen.
Het is ook mogelijk wijzigen aan te brengen in onze basis ontwerpen.

Peura huizen zijn een ecologische en gezonde keuze. Hout wordt een hygroscopisch en isolatie materiaal, ademt, wat resulteert in optimale lucht vochtigheid en de temperatuur in het huis. De lucht is schoon en gezond en de verwarmings kosten zijn laag. Dit is een van de redenen waarom een loghome een zeer concurrerende bouw materiaal is en een waarde heeft voor decennia.

Peura Log Homes brengt woningen onder de volgende modellen:
- PEURA COLLECTIE
- HIRSIKOTO COLLECTIE
- POOLHOUSE COLLECTIE


Sauna's:

Als u een liefhebber bent van een sauna dan kunt u ook bij ons terecht voor een gewone sauna of een zeer originele rook sauna. Verschillende soorten en maten van schuren en tuinhuizen zijn ook beschikbaar.

Garages

Peura Talot Ltd produceert ook garages. Als u van plan bent om een garage te bouwen of een carport, aarzel niet, laat het ons weten.
Kijk ook op:

www.peuratalot.fi

www.loghomesvalk.com


Perceeloppervlakte:
0
Aantal Kamers:
0
Geen specifieke kenmerken voor deze woning.

Klik op een foto voor een vergroting.